top of page
IMG_6327.JPG

Jeroen Carrein

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest als orthopedagoog in de jeugdzorg, heb ik mij toegelegd op het individueel begeleiden en coachen van jongeren en hun ouders. Daarnaast gaf ik ook jongerentrainingen in groep.

Op een bepaald moment begon ik te merken dat ik soms informatie kreeg over mensen die ik persoonlijk niet kende. Op één of andere manier kreeg ik overzicht over iemands leven en kon ik bepaalde zaken plaatsen en begrijpen. Na verloop van tijd ben ik mij daar meer beginnen op toeleggen en in verdiepen. Niet lang daarna ben ik begonnen met het inspreken van persoonlijke (ziele)boodschappen. 

 

Momenteel geef ik spirituele consulten op basis van deze persoonlijke zieleboodschappen, die ontstaan vanuit een intuïtief, telepatisch contact.

 

Vanuit mijn Lichtwerk geef ik healingssessies, persoonlijk (mens of dier) of in groepjes, waarbij vanuit de eenvoud en de Kracht van het moment die heilzame energie naar voren komt die jou op dat moment wil geven wat jij nodig hebt. Dit kan zowel op fysiek, mentaal als op hartsniveau zijn. 

Ook lezingen en inspiratie-avonden op verschillende locaties staan op het programma. 

 

​Naast orthopedagoog, NLP-coach, systeemwerker, talentenfluisteraar en 'Be More Me'-trainer heb ik mij verdiept in mindfulness, meditaties, lichtwerk en de Vedische Numerologie.

Wens je een afspraak bij Jeroen :

Gsm 0472 28 61 18

mail carreinjeroen@gmail.com

of meer info: www.jeroencarrein.be

Wat mensen al schreven over hun ervaringen

bij Jeroen klik hier

Terug naar overzicht THERAPEUTEN

DSC00730.JPG
bottom of page