top of page

kleurlicht behandeling

Een bezoek aan het Holistisch Instituut is altijd de moeite waard!

Een licht therapie behandeling is zalig!!

Tijdens de behandeling worden ja chakra's en meridianen zeer degelijk onder handen genomen door de magische handen van Audrey en de verschillende kleuren van de lichtpennen waarbij je op de achtergrond stille, rustige ontspannende muziek hoort.

Zij is een zeer lieve dame die het lichaam zeer goed kent.

Een reservering bij haar geeft je het gevoel even van de wereld te zijn!

Bedankt Audrey voor de altijd lieve en attente zorgen,

Jackie

Mijn verhaal

Straf Straf, echt heel straf..

Beetje raar om zo te beginnen maar ik ben nog steeds verbaast hoe een Bach consult bevestiging en erkenning tegelijk geeft en dat doet veel met mijn hart en ziel, mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Zo fijn om te zeggen dat ik nu goed op weg ben , en wat een geluk dat ik jullie ken , het is echt een levenswerk dat jullie uitdragen, en al deze 'hulpmiddelen' aanreiken!!!

Bedankt Audrey om van mijn groeitocht een aangename wandelweg te maken!

Diepe Healing

De behandelingen van Audrey zijn steeds een helend moment geweest in de voorbije jaren!

Echte Me-Time

Deze voormiddag stond de tijd even stil. Zalig vertoeven op het verdiep in de helende handen van een prachtige dame. Bedankt om mij al was het maar even uit de werkelijkheid weg te nemen. Relaxz reboost, me time!

De andere voetverzorging

Ik heb reeds een paar maal een therapeutische voetverzorging ontvangen: niet alleen de behandeling en het comfort zijn super, ook de diepgaande gesprekken zijn helend en heel therapeutisch! Dank je wel Audrey voor deze unieke en verrijkende ervaringen! Groetjes van jouw heel tevreden klant

Voetreflex behandeling

Lieve Audrey. Met deze wil ik je bedanken voor de fijne behandelingen. De behandeling voetreflex vindt ik super . Volledig ontspannen en voldaan . Alsook een aanrader voor mij althans voor mijn vocht ophoping in mijn benen . Super. Ook voor een hele ontspannen " leerrijke" babbel tijdens de behandelingen kan je bij jou terecht. Gewoon als bij een vriendin en dat vind ik heel tof.

Behandeling voor je Hele ZIJN!

De behandelingen die Audrey geeft zijn een weldaad voor je hele zijn.
Haar kennis en kunde is breed, diep en door ervaring gedragen.
Ze werkt met hart en ziel, vol aandacht, vol liefde, vol overgave.
In alles wat ze wil, heeft ze maar één doel: het allerbeste voor jou / Het allerbeste voor jou, dat is wat haar drijft.

 

Verbaasd

De eerste keer kon ik me weinig voorstellen bij wat " voetreflexeologie " precies zou inhouden. Met die reden was ik ook iets sceptischer. Deze mening heb ik snel terug aangepast. Ik heb al lang problemen met mijn nek en sinds ik naar jou kom is dit enorm gebeterd. Ik heb het gevoel dat ik bij een vriendin thuiskom. Iemand die ik al heel lang ken en me bijstaat met raad en daad. Daarvoor wil ik je bedanken. Bedanken voor de goede behandelingen, de wijze woorden en de lessen die ervoor zorgen dat ik zaken anders ga bekijken.

Ik kom terug

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen in het instituut.  Aan te bevelen  en dank.
Kom zeker terug.

Ik was ten einde raad...

Ik kwam op aanraden van vriendin naar jullie Instituut. Ik heb namelijk slijmbeursontsteking aan de schouder en peroneus ontsteking aan de enkel. Al heel veel pijn gehad, kiné en steunzolen voor mijn enkel ....heeft geholpen maar de pijn is er nog steeds. Voor de schouder 4x cortisone inspuitingen gehad, ontstekingsremmers alle soorten... maanden aan een stuk. Nu, naar jullie geweest en jullie stelden gemmotherapie voor. Je had me de zwarte bes aanbevolen en sinds ik een week 3x 5 druppeltjes per dag nam is alle pijn zo goed als weg! Ik ga terug werken zonder ongemakken! Echt ik was ten einde raad! De dokters spraken al van kijkoperatie... ik ben zo blij dat ik bij jullie langs geweest ben en jullie gaan me zeker en vast terug zien! Super vriendelijk! Hartelijk ontvangen! En wat een advies! Ik kom sowieso nog terug! Dank u wel!

Warme ontvangst

Bij Het Holistisch Instituut in Brugge krijg ik een hartelijk en warme ontvangst van Audrey. Haar vriendelijke, zachte en rustige uitstraling zorgen er meteen voor dat ik de rit ernaartoe vergeten ben. Er groeit ondertussen al 8 maanden een kleintje in mijn buik en de druk op mijn middenrif, onderrug en blaas vermindert er niet op. Ook het slaaptekort en onregelmatige nachten zorgen ervoor dat het toch allemaal wat trager gaat in mijn hoofd. Om dan nog te zwijgen over mijn gezwollen voeten en benen. Ik kijk er dan ook enorm naar uit als Audrey mij verrast met een behandeling voetreflexologie en ondertussen ook nog eens “mijn teentjes leest”.

Zwangere vrouwen worden hier niet vergeten

Dankzij haar opleidingen en ervaring weet zij haar behandelingen perfect af te stemmen op het zwangere lichaam voor de nodige ontspanning en ontlasting. Zwangere vrouwen vallen vaak uit de boot voor verschillende vormen van massages en behandelingen, terwijl je het dan juist extra kunt gebruiken. Ik geef mij dus volledig over aan haar deskundige gouden handen. “De voeten en tenen zijn de spiegels van onze innerlijke wereld. zij reflecteren wat wij meemaken, voelen en geven onze lichaamstaal weer.

Holistische gelaatsverzorging

  • Liefste Audrey, Bedankt voor de holistische gezichtsbehandeling. Een moment om naar uit te kijken. Eventjes uit de realiteit verdwijnen en 100% genieten. Genieten van de relaxte sfeer in jouw mooi instituut, jouw zachtheid doch efficiënte en vakkundige aanraking, jouw luisterend oor en onze verrijkende gesprekken. Zeer blij dat ik jou heb leren kennen. Tot heel gauw!

Energetisch Badritueel

  • Wat een ervaring deze behandeling 💜
  • Audrey is een lovely therapeut die met zachtheid en expertise begeleidt, zoals een kompas dat laat zien waar je kardinaal / chakra punten zijn. Voor mij was het moment om terug te komen in mijn eigen tempel en ben ik dankbaar voor Audrey en Het Het holistisch Instituut te leren kennen.

Voetreflex sessie

  • Zeer warm onthaal, rustgevende praktijk en de voetreflex sessie was top. Je krijgt ook heel veel uitleg na de sessie. Een echte aanrader.

Gezichtsverzorging

  • De gezichtsbehandeling waarvoor ik langsging was een echte aanrader. Audrey is een warm persoon, geeft vakkundige uitleg in een rustgevende praktijk. 100% kunnen genieten dus !
Please reload

bottom of page