top of page

Helend dubbel consult

- planetaire healing door Jeroen & Audrey - 

 

 

 

 

 

 

Een helend dubbel consult is een ongelooflijk krachtig gegeven die je dichter bij jezelf brengt, je in je kracht plaatst (in tijden van verandering en transformatie) en je weerstand verhoogt om vrijer en lichter in het leven te kunnen (blijven) staan.

 

Het eerste deel van het dubbel consult bestaat uit een healing door Jeroen, waarbij alle stukken in jezelf open worden gesteld om maximaal te kunnen ontvangen.

Daarna is er een voedende energetische, planetaire voet- en handreflexologie door Audrey met onder andere jouw planetaire olie vanuit je planetaire numerologie.

Er wordt ook met kleur-licht therapie, numerolgische kristallen, mantra’s en yantra’s gewerkt,... Een krachtig totaalpakket!

Een healing wordt steeds vooraf gegaan door een gesprek/afstemming.

Je ontvangt wat je op dat moment nodig hebt. Dat kan zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als op hartsniveau zijn. Een healing gebeurt in stilte en wordt vaak als zacht en omhullend omschreven – een verstilling waarbij je thuiskomt bij jezelf en je in jouw kracht wordt geplaatst, want ware heling is zelfheling.

--> Idealiter worden minstens 3 opeenvolgende sessies gevolgd, steeds met een 4- à 5-tal weken tussen, omdat dan erg diepgaand kan worden gewerkt. De beslissing om al dan niet voor meerdere sessies te kiezen, kun je rustig en geheel vrijblijvend na je eerste sessie nemen.

Tijdsduur: 1,5h

Bijdrage: € 125,-

Door wie: Jeroen Carrein & Audrey Charlier

Locatie: Het Holistisch Instituut | Vaartstraat 16 | 8000 Brugge

Contact: 0497 65 44 44 of info@hetholistischinsituut.be

healing.jpg
bottom of page