top of page

Verduidelijking en bevestiging

Ik heb mij opengesteld om in mijn ziel te laten kijken, en verwonderd was ik. Jeroen kon me 'lezen' en voelde mij enorm aan, wat mij onmiddellijk een heel vertrouwd gevoel gaf. Hij bracht me duidelijkheid en bevestiging in bepaalde dingen, echt de nagel op de kop! 

Jeroen reikte mij ook dingen aan wat ik niet onmiddellijk kon plaatsen, en toegegeven, éénmaal thuis of zelfs nu nog, worden dingen duidelijk en valt het mij binnen wat er werd bedoeld. En dan leer ik mezelf nog een stuk beter kennen, en kan ik bepaalde dingen beter plaatsen.

Merkwaardig hoe Jeroen inzicht geeft en de dingen aanvoelt. Ik ben dan ook heel blij met deze ervaring die ik enorm koester. 

Joke

To the point..

De ontmoeting met Jeroen werkt indringend en beklijvend.

De zieleboodschap is to the point en geeft aan wat er voor de ziel op dat moment prioritair is voor haar verdere groei en evolutie.

Als ontvanger van de boodschap is dat best indrukwekkend en word je meteen aan het reflecteren en aan het werk gezet.

Mijn ervaring is ook dat de kosmos dan blijkbaar ook nog eens dezelfde signalen komt om Jeroens woorden kracht bij te zetten.

Jeroen spreekt op zachte , rustige en niet oordelende toon die maakt dat de boodschap kan aankomen en 'landen' doch ook vanuit een autoriteit en dat maakt het geheel van de boodschap en gesprek zeer evenwichtig , waardevol en stimulerend om met je eigen thema's en zielekwaliteiten die ook benoemd worden aan de slag te gaan.

Recht uit het hart!!!

Sonja

Raakt op zielsniveau

Jeroen is een heel integer en oprecht persoon, dat voel je meteen!

De boodschap die hij mij gaf kon ik plaatsen en was duidelijk voor mij persoonlijk bedoeld, ik kan er echt iets mee, ook naar de toekomst toe.

Jeroen is heel bescheiden, ook over van wie hij de boodschappen doorkrijgt, maar het belangrijkste is inderdaad dat hij je ermee raakt op zielsniveau en dat het vertrouwelijk aanvoelt.

Ook leuk dat hij de boodschap na het gesprek nog eens afspeelt en samen met je beluisterd en ingaat op eventuele vragen.

Een absolute meerwaarde!!!

Petra

Bevrijdend

ik had via mijn dochter een afspraak gemaakt bij Jeroen. Benieuwd naar mijn persoonlijke boodschap. Het was bevrijdend en onvoorstelbaar om de juiste woorden en raad te horen. Een aanrader voor iedereen die zich vragen stelt tijdens de zoektocht in het leven. 

Ann

een ervaring...

Het was een zeer aparte ervaring... verhelderend, hartverwarmend en geruststellend in een veilige en warme omgeving... 

Dankbaar voor de mooie inzichten. 

Ingrid

Duidelijk , herkenbaar

De boodschap was heel duidelijk en makkelijk te begrijpen!

Precies zoals ik het ervaar en aanvoel! Super, dankjewel !

Kathy

Zelfvertrouwen

Ik was onlangs bij Jeroen om mijn boodschap te horen en ik was onder de indruk. Veel raakpunten en ik weet nu waar ik aan kan werken. Het gaf me zelfvertrouwen. 

Ann

Positiviteit

De boodschap die ik kreeg was helder, positief en kon ik begrijpen. Ik heb deze ervaren als een stevige aanmoediging om er werk van te maken.

Lieven

Opnieuw gemotiveerd

Ik kwam bij Jeroen terecht tijdens een moeilijke periode.

Na de sessie was ik opnieuw gemotiveerd en voelde ik mij al veel beter.

Een echte aanrader!!

Lisa

Herkenbaar en vol liefde

Mijn boodschap was voor mij zo herkenbaar... alsof er iemand je door en door kent en kijkt zonder oordeel, maar vanuit een onvoorwaardelijke liefde. Het gaf me moed en vertrouwen! Bedankt

Carol

diep, duidelijk en deugddoend

De boodschappen gaan steeds naar de diepte, raken je ziel en geven een duidelijkheid over je leven en geven duidelijke richtlijnen over hoe je meer en meer jezelf kunt worden. Het gevoel dat er naar je gekeken wordt vanuit een hoger plan is op zich deugddoend en geeft vertrouwen in het leven. 

Audrey

Please reload

bottom of page