Divinity Of Bashya

 

De complete verzorgingslijn van Bashya is gemaakt van 100% biologische plantaardige werkstoffen.
Géén lichaamsvreemde of dierlijke ingrediënten die huidstress kunnen veroorzaken maar alleen de beste en puurste ingrediënten.

Dit maakt dus dat Bashya top resultaten levert op huidverbetering en zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt is.

De Bashya lijn is compact en helemaal verder op maat te maken naar de behoefte van de cliënt. Door het toevoegen van tincturen, kruiden en serums in de professionele praktijk kan men specifieke problemen direct aanpakken.

Als Bashya Therapeut werken wij met :


TINCTUREN

Net als al onze andere producten worden de uitwendige tincturen gemaakt van strikt biologische kruiden.
Tinctuur is een alcoholisch extract gemaakt van planten of harsen. De maceratie in alcohol, ethanol, zorgt ervoor dat het geheel van de plant opgelost wordt in de vloeistof, het menstruum. Hierdoor kan de synergie van de inhoudsstoffen van de plant behouden worden. De vloeibare vorm van een tinctuur maakt dat de inhoudsstoffen makkelijk beschikbaar komen voor mens en dier. Bij Bashya® wordt er alleen ethylalcohol gebruikt die bio gecertificeerd is (van bio geteelde rogge) en van farmaceutische kwaliteit (96,4% V/v).

Tinctuur wordt beschouwd als traditioneel geneesmiddel.

Tincturen worden gemaakt van (geneeskrachtige) plantdelen. De delen van de plant die het vaakst worden gebruikt, zijn de wortel (radix), het bovengrondse bloeiende deel (herba), de bladeren (folium), de bloemen (flos), de vrucht (fructus), het zaad(semen) en de gehele plant (planta tota)

.

Bashya heeft verschillende tincturen voor uitwendig gebruik, te gebruiken in de verschillende verzorgingsproducten. Maar ook een hele lijn tincturen voor inwendig gebruik. Want zoals u wellicht nu wel duidelijk is geworden werken Bashya behandelingen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau door en dienen zowel de uitwendige als de inwendige mens verzorgt te worden.


HEILZAME KRUIDEN EN THEËEN

Het uitgebreide assortiment van medicinale en heilzame kruiden zijn inzetbaar als heerlijke theëen maar kunnen ook verwerkt worden in de praktijkbehandelingen. Het maken van kruidenstempels, baden, compreswater in maskers en meer. Uiteraard zijn onze kruiden van biologische teelt!


EERLIJKE THERAPEUTISCHE STENEN

In Bashya behandelingen wordt veelvuldig gebruikt gemaakt van therapeutische stenen. We hebben het niet over basalt stenen maar eerlijke stenen met een energetische waarde. Stenen in verschillende grote en vormen om verschillende behandelingen mee te kunnen uitvoeren. Ook is er een assortiment van therapeutische edelsteenhangers en armbanden. Eerlijke stenen uit eerlijke mijnen, prachtig geslepen om te verwerken in tal van behandelingen.

WELKOM IN DE WERELD VAN BASHYA!!
Waar we het net allemaal anders doen....

© 2018 Het Holistisch Instituut | Vaartstraat 16 | 8000 Brugge | 050/31.32.93 | info@hetholistischinstituut.be