jeroen audrey
jeroen audrey

press to zoom
tuinzicht
tuinzicht

press to zoom
6000x3999-treatment Women_Presse10945
6000x3999-treatment Women_Presse10945

press to zoom
jeroen audrey
jeroen audrey

press to zoom
1/10

Ons huis, gelegen aan het rustige Lisseweegse vaartje, in het noorden van Brugge, zet zijn deuren open om voor iedereen die het wenst, een schakel te vormen op zoek naar je weg van zelfontplooiing.

 

Het Holistisch Instituut biedt een ruim aanbod aan therapeutische verzorgingen en diverse consulten.

Dit niet in steriele witte ruimtes maar in warme , huiselijke en natuurlijke praktijken.
Een gepassioneerd deskundig team staat voor je klaar om je op verschillende etappes van je leven te ondersteunen, daar waar nodig.

Wie op zoek is om zichzelf beter te leren kennen of om meer in zijn of haar eigen leven te komen, kan langs komen voor een healing of een spiritueel consult waarbij gekeken wordt naar jouw mogelijkheden, naar wat jij in jou draagt. 

 

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor holistische gesprekstherapie, mindfullnes sessies, herstellende meridiaan yoga ,  energetische natuurgeneeskundige lichaam en gelaatsverzorgingen.

Het centrum biedt ook regelmatig workshops en lezingen aan rond gezondheid, spiritualiteit en welzijn!

Je komt ook hier terecht in een huiselijke ruimte die baadt in het zonlicht.

(zie Activiteiten)

Wij gaan er vanuit dat wij samen streven naar één doel: Het hervinden van je innerlijke kracht en rust!

Ons logo Yin Yang is daarom een bewuste keuze, het leven zit vol contrasten, de kunst is ze op te merken en te leren in het MOMENT te zijn. Het één kan niet zonder het andere!

 

Het Instituut ziet het 'holistisch' zijn breed: het huis is volledig ontstoord van schadelijke en belastende energievelden van elektriciteit en aardstralen, want dit geeft geopatische stress (GEO-MACK). Alle textiel en linnengoed wordt steeds gewassen met milieuvriendelijke wasproducten!

 

Alle materialen waarmee het huis is opgebouwd en afgewerkt, zijn van natuurlijke oorsprong, zoals dennenhout parket, kurkvloer, enz... Daarnaast zijn alle verven van natuurlijke leem / klei en verrijkt met EM keramiekpoeder om geuren te absorberen en energetisch te zuiveren!

Mensen die gevoelig zijn voor geuren (astma,..), synthetische stoffenreactie (eczeem, psoriasis) kunnen dus met een gerust hart bij ons terecht.

VOEL JE WELKOM, wij kijken ernaar uit jou te ontmoeten!!

Het mooiste wat je kunt worden is........JEZELF!!